dijous, 12 d’abril del 2012

Previsió per 13 d'abril 2012



Per demà divendres s'espera un matí en què al cel hi hauran en general pocs núvols, amb ambient una mica variable. A partir de mig matí s'espera que creixin noves nuvolades a punts de muntanya, al Prelitoral central, Pirineu i Prepirineu. Al llarg de la tarda podran haver alguns xàfecs a punts del Prelitoral central i Vall d'Aran, que localment podrien portar tempesta.

La cota de neu estarà al matí al voltant dels 1300/1500m, tot i que al Pirineu serà més baixa, i durant la tarda baixarà al Pirineu fins als 900m a la zona de la Vall d'Aran, i a uns 1300m fora d'aquesta zona.

Les temperatures mínimes baixaran a tot arreu lleugerament, i les màximes pujaran a causa del Sol, però en cas d'ennuvolar-se se sentirà una acusada sensació de fred.

Bufarà la tramuntana a l'Empordà forta i el mestral al camp de Tarragona i Terres de l'Ebre també fort, i entremig, a la Costa Central bufarà de component Sud-Est feble. També la mar estarà molt alterada a la costa Brava, amb forta maror, i marejol a la resta de la costa.


A Sant Pere de Vilamajor, al matí estarà el cel variable, amb augment dels núvols a partir de mig matí. Durant la tarda s'espera algun ruixat dispers, que localment pot portar alguna tempesta. Les temperatures pel matí seran més baixes, mentre que les màximes pujaran una mica. El vent serà fluix, en general de component Est.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada