dissabte, 28 d’abril del 2012

Previsió diumenge 29 d'abril 2012



Demà diumenge s'espera que durant la matinada encara hi hagin algunes precipitacions, desplaçades a la meitat Est, però amb tendència a desaparèixer. Durant el matí s'obriran clarianes arreu del territori, tot i que duraran poc, ja que per la tarda tornarà a arribar un nou front de precipitacions. Per tant, durant la tarda la nuvolositat anirà en augment, i ja a partir del vespre s'iniciaran les primeres precipitacions per l'Oest, entrant des d'Aragó. Durant la nit s'aniran extenent a la resta del territori, regant pràctiment a totes les comarques.

La cota de neu baixarà fins als 1300-1500m al Pirineu durant el vespre. A la resta estarà al voltant dels 1500-1700m.

Les temperatures baixaran, tant les mínimes com les màximes a tot arreu.

El vent bufarà de component Sud a tota la costa durant tot el dia, més intens a les Terres de l'Ebre i l'Empordà, sobretot al migdia.

A Vilamajor... Durant la matinada s'espera que encara hi hagin algunes precipitacions, però amb tendència a que vagin desapareixent. Durant el matí s'obriran algunes clarianes, que duraran poc, ja que per la tarda tornarà a augmentar la nuvolositat, i serà per la nit que hi hauran més precipitacions. Les temperatures baixaran, tant les mínimes com les màximes, amb un ambient més fresc. El vent serà entre feble i moderat.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada