divendres, 27 d’abril de 2012

Previsió dissabte 28 d'abril 2012Demà dissabte s'espera un dia molt ennuvolat arreu. Durant la matinada és possible algun petit ruixat al voltant del Montseny i la Catalunya Central, tot i que poca cosa. Durant el matí no s'esperen pluges. Serà a partir de la tarda i el vespre que començaran a descarregar precipitacions al terç Oest (comarques de Lleida i interior de Tarragona). Aquestes precipitacions poden ser importants i acompanyades de tempesta al Pirineu i Prepirineu. A la resta no s'esperen.

La cota de neu estarà situada als 2500-2700m.

Les temperatures mínimes seran similars o pujaran lleugerament, i les màximes seran com les d'avui.

El vent bufarà de llevanta i xaloc a tota la costa, tot i que per la tarda girarà a ponent i garbí, que serà més reforçat a la Costa Brava. El vent serà feble, però amb algun cop moderat, que podria ser una mica molest.

A Vilamajor. Per la matinada és possible algun feble ruixat, acompanyat de fang, que serà de poca importància. La resta del dia estarà ennuvolat, sense risc de precipitacions. Les temperatures a primera hora seran una mica més altes, i al centre del dia seran similars a les d'avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada