dijous, 19 d’abril del 2012

Previsió 19 d'abril 2012



Avui s'espera que al matí el cel sigui variable a la meitat Nord, i més clarianes quant més al Sud. A partir de mig matí i migdia començaran a créixer amb força nuvolades a punts de muntanya, sobretot de la meitat Nord. Durant la tarda començaran a sorgir ruixats al Pirineu, Prepirineu, punts del Nord de la depressió Central i al Prelitoral i Litoral Central. Aquestes precipitacions localment seran d'intensitat forta i acompanyades de tempesta i una mica de calamarça. Aquestes precipitacions es desplaçaran cap a la costa, amb una mica menys d'intensitat.

 La cota de neu estarà situada als 1000-1200m al Pirineu de Lleida, als 1100-1300 al Pirineu de Girona i als 1400m ala resta, baixant encara més al vespre.

Les temperatures mínimes pujaran lleugerament, igual que les màximes, però allà on estigui ennuvolat, la sensació de fred serà important.

El vent serà de component Nord a la costa Brava, i de l'Oest a la resta. En general serà d'intensitat feble, malgrat que hi haurà alguns cops moderats, sobretot a la costa Central.

1 comentari:

  1. Hello, I like page the meteo hanson's. :D my name is ORIOL MARTINEZ GARCIA
    me encanta la pagina esta muy bien echa!

    ResponElimina