diumenge, 22 d’abril del 2012

Previsió 23 d'abril 2012



Durant la matinada hi ha risc de ruixats febles al Pirineu Oriental, Depressió Central, Prelitoral i Litoral Central, que no seran gaire importants. Fins a primera hora del matí el cel estarà molt ennuvolat a tot arreu. A partir de llavors, els núvols s'aniran trencant fins a quedar-se restringida al Pla de Lleida i als dos Empordà. Al migdia tornaran a créixer noves nuvolades a tota la meitat Nord, sobretot al Prelitoral Central i nord de la Despressió Central. Durant la tarda descarregaran alguns ruixats poc importants al Pirineu, especialment al de Lleida, al nord de la Depressió Central i al voltant del Montseny. El cel quedarà molt ennuvolat el que quedi de dia.

La cota de neu estarà durant la matinada estarà al voltant dels 1500m a la meitat nord, tot i que al Pirieneu serà de 1300m, i a la meitat sud cap als 1700-1900m. Durant la tarda pujarà fins als 1900-2100m, malgrat que al Pirineu i Prepirineu estarà cap als 1500-1700m.

Les temperatures mínimes seran una mica més baixes que ahir, i les màximes pujaran bastant allà on avui hagi estat ennuvolat i demà hi hagin clarianes, ja que avui no han pogut pujar gaire.

El vent girarà a garbí a tota la costa, sent una mica més intens a la Costa Brava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada