diumenge, 13 de maig del 2012

Previsió diumenge 13 de maig


Per avui diumenge s'espera un matí amb cel variable, amb alternança de núvols i clarianes. Les clarianes seran més nombroses com més al Sud. Al matí s'esperen alguns ruixats poc importants al Pirineu occidental. A partir de mig matí i migdia comnçaran a créixer nuvolades amb força que per la tarda descarregaran ruixats i tempestes, a punts del Pirineu, Prepirineu, Prelitoral, despressió Central i a l'àrea dels Ports. A la resta els ruixats seran menys probables de que arribin, tot i que no es descarta del tot. Aquestes tempestes localment poden anar acompanyades de calamarsa.

Les temperatures en general seran més baixes, tant les mínimes com les màximes, tot i que l'ambient continuarà suau i a les hores centrals del dia fins i tot càlid.

El vent serè de xaloc a totes les zones marítimes, excepte a la costa Brava, que bufarà la tramuntana, intensificant-se a mesura que avancia el dia.

A Vilamajor. S'espera un matí variable, amb algunes estones de Sol, però també amb alguns núvols. A mesura que ens apropem al migdia començaran a créixer nuvolades, que durant la tarda descarregaran alguns ruixats i tempestes, que localment poden ser de forta intensitat i anar acompanyat de calamarsa. Les temperatures seran més baixes, tant les mínimes com les màximes, tot i que al centre del dia continuarà fent calor, que segurament amb humitat elevada, per tant, xafogor. El vent serà feble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada