dilluns, 21 de maig del 2012

Previsió dimarts 22 de maig



El dia començarà amb molts núvols alts i mitjans a tota la meitat nord, sense deixar el cel completament cobert, excepte a la Vall d'Aran i nord del Pallars Sobirà, on el cel estarà cobert i estarà plovent de manera continuada fins al migdia. A la tarda els núvols alts i mitjans aniran desapareixent, alhora que creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya, que no deixaran precipitació, tot i que es tornaran a reactivar les precipitacions a la Vall d'Aran i nord del Pallars Sobirà. Aquestes precipitacions desapareixeran al final del dia.

La cota de neu pujarà dels 2100m al matí, fins als 2800-2900m al vespre, al vessant nord del Pirineu.

Les temperatures pujaran, tant les mínimes com les màximes.

Atenció al vent als dos extrems, o sigui, a les comarques de TGN (mestral) i de Girona (tramuntana), on bufarà amb molta intensitat durant tot el dia. A la costa Central bufarà de component est, entre fluix i moderat.

A Vilamajor. Al matí estarà ennuvolat, tot i que no cobert, per núvols alts i mitjans, que a mesura que ens apropem al migdia desapareixeran. A partir de llavors, creixeran algunes nuvolades al voltant del Montseny i zones properes, que no deixaran precipitació. Aquests núvols, quan es faci fosc, desapareixeran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada