divendres, 11 de maig del 2012

Previsió dissabte 12 de maig


Per demà s'espera que pel matí hi hagi un cel variable arreu, amb núvols més compacte al litoral i prelitoral. A mesura que avanci el matí, i ja al migdia, els núvols es trencaran una mica, per tornar-se a ennuvolar a punts de muntanya, sobretot del Nord, i serà al Pirineu, Prepirineu i algun punt de l'interior on descarregaran tempestes localment fortes i acompanyades d'aparell elèctric i possiblement calamarsa. Seran més intensos al Pirineu oriental. A la resta creixeran nuvolades, però sense precipitació, tot i que al voltant del Montseny és possible alguna gota. Al final del dia les pluges desapareixeran.

Les temperatures mínimes seran encara més altes, amb nits molt suaus, i les màximes es mantindran estables, tot i que allà on s'ennuvoli podran baixar.

El vent serà de component Sud, alternant-se garbí i migjorn, excepte a la costa Brava, on entrarà la tramuntana de forma moderada.

A Vilamajor. Al matí s'esperen alguns núvols, que no deixaran precipitació. A partir de migdia creixeran noves nuvolades, que com a molt deixin alguna gota o petit ruixat. Les temperatures nocturnes seran més altes, amb valors de ple estiu, i les màximes seran semblants. El vent serà feble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada