dimecres, 11 d’abril del 2012

Previsió per 12 d'abril 2012



Per demà dijous s'espera un dia molt ennuvolat a tot arreu, només de matinada i a primera hora del dia pot haver alguna tímida clariana a l'extrem Nord-Est, que ràpidament es taparia. Les primeres precipitacions començarien per les comarques de Lleida, no molt intenses, que aniran viatjan fins al Pirineu. Al llarg de la tarda també hi podran aparéixer precipitacions al Litoral i Prelitoral central que durarien fins a última hora del dia, alhora que s'intensificarien al Pirineu, Pre-Pirineu i Catalunya Central, on és possible que alguna de les precipitacions vagin acompanyades de tempesta. On menys precipitació s'espera és a la costa de TGN i de Girona.

La neu caurà al Pirineu a partir d'uns 1500-1700m al matí, baixant als 1300-1400m durant el vespre, tot i que a la Vall d'Aran baixarà fins als 1100m.

Les temperatures mínimes pujaran lleugerament i les màximes baixaran notablament, a causa dels nuvols.

El vent serà entre l'Est i el Sud-Est al matí a tota la costa, feble, tot i que al final del dia començarà a entrar la tramuntana a l'Empordà. Hi haurà marejol a tota la costa.


A Sant Pere de Vilamajor s'espera que pel matí les temperatures pugin i el cel estigui tapat. De moment no s'espera precipitació. Serà per la tarda que les precipitacions guanyaran terreny i ens podran afectar durant moltes hores de la tarda, amb unes temperatures màximes bastant més baixes que les d'avui. El vent serà fluix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada