dimarts, 24 d’abril del 2012

Previsió 25 d'abril 2012



Demà dimecres s'espera que durant la matinada estigui ennuvolat a tot arreu, excepte punts de Lleida i de les Terres de l'Ebre. A mesura que avanci el matí i al migdia el cel quedarà força serè a tot arreu, tot i que durant la tarda els núvols aniran creixent i extenent-se fins a quedar-se cobert a molts punts a partir del vespre, excepte un altre cop Lleida i Terres de l'Ebre. A la nit podrien haver alguns ruixats irregulars, feble o com a molt moderats, i poc importants, a punts del Pirineu de Lleida i Prelitoral Central (entre Montserrat i el Montseny).

Les temperatures mínimes pujaran lleugerament, i les màximes també pujaran, però bruscament, o sigui, demà farà molta més calor que no pas avui.

La cota de neu s'enfilarà fins als 2100-2300m al Pirineu, i a la resta fins als 2600-2800m.

El vent serà de component Sud, i aquest serà el causant de la marcada pujada de les temperatures, perquè aquests vent provenen del Nord d'Àfrica, per tant, molt més càlids que els que tenim aquests últims dies. Aquest vent serà bastant fort al Pirineu, sobretot el de Lleida, i a alguns punts de la costa.


A Vilamajor s'espera que durant la matinada el cel estigui molt ennuvolat, fins a primera hora del matí, que es començaran a trencar ràpidament, fins a quedar cel serè. Durant la tarda apareixeran noves nuvolades que, sobretot, durant el vespre, deixaran el cel un altre cop molt ennuvolat, i ja per la nit és possible que descarregués algun feble ruixat de poca importància. El vent serà fluix, tot i que a estones podrà portar una mica més d'intensitat i ser molest.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada