diumenge, 29 d’abril del 2012

Previsió dilluns 30 d'abril 2012



Durant la matinada s'esperen precipitacions a pràcticament qualsevol punt del territori, i algunes poden portar forta intensitat, i acompanyades de tempesta i calamarsa, sobretot al Litoral i Prelitoral de Tarragona i Barcelona, tot i que aquestes s'aniran desplaçant cap al Nord. Durant el migdia és possible que s'obrin algunes clarianes, però durant la tarda tornaran a descarregar ruixats a la meitat Nord. Al Sud-oest s'obriran clarianes, que alhora es podrien tapar i descarregar algun ruixat, però en conjunt moltes més clarianes que no al Nord. Al final del dia desapareixeran les precipitacions.

La cota de neu estarà al voltant dels 1000-1200m al Pirineu, pujant als 1300-1400m a la tarda, i a la resta estarà cap als 1500-1600m.

Les temperatures mínimes es mantindran estables, o localment baixaran, i les màximes baixaran arreu.

El vent serà de component Sud, variant entre garbí i migjorn, més intens a la Costa Brava.

A Vilamajor. Durant la matinada i fins a mig matí estarà plovent, i algunes d'aquestes pluges aniran acompanyades de tempesta, i potser de calamarsa. Al migdia és possible que pari, i s'escapi alguna clariana, per tornar a haver ruixats durant la tarda. Al final del dia les precipitacions aniran desapareixent. Les temperatures mínimes es mantindran estables, i les màximes baixaran. El vent serà feble, però amb alguns cops moderats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada