diumenge, 15 d’abril del 2012

Previsió 15 d'abril 2012


Avui diumenge s'espera una matí amb cel serè o amb algun nuvol snse importància a tot arreu, excepte la cara Nord del Pirineu (Vall d'Aran, extrem Nord del Pallars Sobirà i Andorra) o estarà cobert. A mesura que ens apropem al migdia, començaran a créixer nuvolades a punts de muntanya. A primera hora de la tarda les nuvolades ja hauran crescut lo suficient com per començar a descarregar alguns ruixats i tempestes, al sector del prelitoral central i Pirineu oriental. Les precipitacions localment aniran acompanyades de tempesta i calamarça al prelitoral central. Aquestes últimes es desplaçaran cap a la costa. Per altra banda, la nevada a la cara Nord del Pirineu serà continuada durant tot el dia, intensificant-se durant la tarda, amb gruixos que poden ser molt importants.

La cota de neu al Pirineu estarà al voltant dels 700-900m, i a la resta cap als 1200-1400m, tot i que en moments de pluja intensa, la cota baixaria una mica més.

Les temperatures seran similars a les d'ahir, excepte al Pirineu, que baixaran.

Bufarà la tramuntana i el mestral molt forts als dos extrems del territori, i entremig, a la costa Central, el vent serà fluix de component Sud-Est. Hi haurà mar maror a tota la costa menys al Cap de Creus, que hi haurà forta maror, amb onades de fins a 2 metres.


A Sant Pere de Vilamajor, el matí serà tranquil, amb cel serè i temperatures fresques a primera hora. Al llarg del matí augmentaran els núvols i a primera hora de la tarda ja podria descarregar algun ruixat. Però serà sobretot durant la tarda que es formaran ruixats i tempestes irregulars, localment amb tempesta i calamarça. Les temperatures màximes seran similars a les d'ahir. El vent serà fluix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada