dissabte, 2 de juny del 2012

Previsió diumenge 3 de juny



El dia començarà amb cel ennuvolat arreu, i amb precipitacions que descarregaran a la meitat oest, localment amb forta intensitat, acompanyades de llamps i trons, i bastant probable que amb calamarsa. A la resta ENCARA no arribaran les pluges. Serà a partir de migdia i durant tota la tarda que començaran a afectar a la meitat est, alhora que s'obriran clarianes per les comarques de Lleida i Tarragona. Aquestes pluges que afectaran a les comarques de Girona i Barcelona seran en forma de tempesta, amb intesitats localment fortes, i molt probablement amb calamarsa. On menys pluja s'espera serà a la Costa Brava fins a Barcelona, tot i que també plourà, però menys que a la resta. Al final del dia les pluges desapareixeran.

Les temperatures baixaran de forma important a tot arreu. Les màximes seran d'entre uns 5-10ºC més baixes en general, i les temperatures mínimes es donaran, en molts casos, al vespre.

El vent serà de component sud durant el matí a tota la costa, d'intensitat feble, però a la tarda començarà a entrar la tramuntana a la costa Brava, amb forta intensitat.

A Vilamajor. El dia començarà amb el cel ennuvolat, tot i que sense pluja. A partir de migdia i durant la tarda s'esperen tempestes, que seran localment d'intesitat forta, acompanyades de llamps i trons, i també de calamarsa. Al final del dia les pluges desapareixeran. Les temperatures baixaran de forma important, tant les mínimes (que es donaran al final del dia), com les màximes. El vent serà fluix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada