divendres, 1 de juny del 2012

Previsió dissabte 2 de juny



El dia començarà amb cel serè arreu, excepte al Baix i Alt Empordà, on hi haurà alguns núvols alts, sense importància. A partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu, que durant la tarda descarregaran alguns ruixats, especialment al Pirineu de Lleida, tot i que no se'n descarten a la resta del Pirineu. A la resta del territori el cel continuarà serè, però a partir de la tarda-vespre (19-20h) arribaran més núvols alts per l'oest (comarques l'oest de Lleida i de Tarragona) que seran els indicadors del canvi de temps que hi haurà diumenge, però que aquest ja l'explicaré demà.

Les temperatures continuaran molt càlides, de ple estiu, a tot arreu, fins i tot les mínimes podrien pujar lleugerament i les màximes es matindran similars a les d'avui.

El vent bufarà de component sud, d'intensitat feble, tot i que serà una mica més intens a la Costa Brava.

A Vilamajor. El dia començarà amb cel serè i unes temperatures molt suaus, fins i tot més altes que les d'avui. Durant el dia el cel continuarà serè, amb unes temperatures igual d'altes que les d'avui, apropant-nos als 30ºC. Ambient de ple estiu. El vent serà fluix.


PD: Aquests dies no he pogut fer previsions perquè estava ocupat per motius acadèmics. Les faré sempre que pugui. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada