dimecres, 27 de juny del 2012

ONADA DE CALOR!

Avui dimecres s'inicia una onada de calor. Doncs si aquests dies enrere ha fet calor, durant aquesta setmana farà encara més!


Aquest mapa és el previst per avui de temperatures. Calor per tot arreu, tot i que com és lògic, a les cotes altes dels Pirineus (més de 2000m) no en farà tanta, però seran altes en comparació a la normal. Del prelitoral cap a l'interior es superaran els 30ºC de sobres, fins i tot acostant-se als 40ºC en punts de Lleida i Saragossa. A la costa com a molt arribaran als 30ºC/32ºC, ja que la brisa del mar la fa frenar, però alhora que fa augmentar l'humitat, per tant, amb molta xafogor en tota la costa. Per tant, no ens lliurarem de la calor.


Demà encara farà més calor que avui. En aquest mapa es veu claríssimament. A la costa seguirà la xafogor.



I aquest següent mapa és el previst per la propera nit, de temperatures mínimes. En molt punts del territori, sobretot a la costa, prelitoral i Lleida, seran nits difícils de passar, amb unes temperatures mínimes molt altes.


En conclusió, molta calor per als pròxims dies, més que de dies enrere, i cada dia que passi les temperatures seran una mica més altes. Durant la nit les temperatures continuaran altes, entre els 20/26ºC en molts punts, excepte als Pirineus, on allà baixaran més, com és normal. La onada de calor durarà fins el diumenge, que a partir de llavors es produïrà un descens de la temperatures molt important, i amb l'arribada d'algunes tempestes, però això últim s'haurà d'anar seguint, ja que faltes molts dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada