dilluns, 4 de juny del 2012

Previsió dimarts 5 de juny



Demà el dia començarà amb cel més ennuvolat al Litoral i Prelitoral de Tarragona i de Barcelona, a l'interior i a les comarques de Lleida, que fins i tot s'espera algun feble ruixat durant la matinada a les Muntanyes de Prades, al Prelitoral de Tarragona. A la resta els núvols seran més escassos. Al migdia aquests núvols es dissiparan, però no del tot, ja que a la tarda es tornarà a ennuvolar a tot el Litoral i Prelitoral, però no descarregaran pluja. Aquests núvols continuaran durant tot el que resti de dia. A l'interior el cel es mantindrà més clar.

Les temperatures màximes, en general, pujaran a tot arreu excpete allà on estigui ennuvolat. Les temperatures mínimes es mantindran estables, tot i que al Prelitoral Central i a la comarca d'Osona baixaran lleugerament.

El vent serà de component sud, entre migjorn i garbí, fluix.

A Vilamajor. El dia començarà mig ennuvolat, amb núvols que seran força abundants. Al migdia es trencaran una mica, però per tornar-se a ennuvolar durant tota la tarda. No s'esperen pluges. Les temperatures mínimes baixaran una mica, igual que les màximes, amb un ambient fresc a primera hora. El vent serà fluix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada