dilluns, 17 de setembre del 2012

Previsió dimarts 18 de setembre



Demà serà un dia de canvis, però al matí fins al migdia el temps continuarà com avui, amb molts núvols, menys abundants cap a Lleida. A partir de migdia es poden obrir algunes clarianes, sobretot cap a l'interior, però alhora que començaran a créixer nuvolades cap al Pirineu que seran els primers en rebre les tempestes. Durant la tarda s'esperen tempestes cap al Pirineu Oriental sobretot, Prepirineu, comarques del nord de Barcelona i de Girona (Osona, la Selva, Gironès, nord del Vallès Oriental, Berguedà i Ripollès). Les tempestes més fortes seran al vespre-nit cap a la Selva, Osona i Vallès Oriental sobretot, tot i que a d'altres comarques properes també en cauran, però les més intenses on he dit. Aquestes tempestes estaran carregades de llamps i tembé és molt probable que mentre descarregui fort hi hagi calamarsa o pedra. Poden haver-hi alguns aiguats. Al final del dia aquestes tempestes marxarien mar endins.

Les temperatures mínimes es mantindran similars a les d'avui, i les màximes poden baixar una mica. 

El vent serà fluix de component marítim, per tant, a la costa hi haurà forta xafogor. Al vespres entrarà forta la Tramuntana a l'Empordà.

A Vilamajor el dia començarà amb cel molt ennuvolat i temperatures similars a les d'avui. Al migdia pot obrir-se una mica el cel, però continuaran els núvols abundants. Avançada la tarda i al vespre-nit (a partir de les 19/20h aproximadament en endavant) s'espera que arribin tempestes amb forta intensitat, tot i que no a tot arreu plourà igual, ja que al tractar-se de tempestes, seran pluges irregulars. Aquestes tempestes aniran acompanyades de molts llamps i possiblement de calamarsa. El vent serè fluix, tot i que en moments de tempestes pot ser fort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada