dimecres, 19 de setembre del 2012

Previsió dijous 20 de setembre


Demà el dia començarà amb cels molt ennuvolats arreu, amb núvols més compactes com més al sud, on no es descarta algun feble ruixats a punts del delta de l'Ebre. A la resta no s'esperen pluges. Al migdia és possible que el cel es pugui obrir una mica, sobretot cap a les comarques de Girona i nord de Barcelona, però durant la tarda es tornarà a ennuvolar. Per tant, dia amb molts núvols, però menys cap a l'Empordà.

Les temperatures mínimes podran baixar encara una mica més, i les primeres hores de demà seran bastant fresques o una mica fredes. Les temperatures màximes es mantidran molt similars a les d'avui.

El vent bufarà fluix durant tot el dia, de component marítim, per tant, amb molta humitat, excepte al matí a l'Alt i Baix Empordà, on bufarà la tramuntana forta, però al migdia desapareixerà.

A Vilamajor el dia serà bastant semblant al d'avui, amb núvols molt abundants, sobretot al matí i a la tarda, ja que al migdia pot obrir-se una mica el cel. No s'esperen pluges, o com a molt, alguna gota. Les temperatures mínimes baixaran una mica, o seran similars a les d'avui, i les màximes estables. El vent serà fluix, prodecent del mar.

1 comentari:

  1. http://queremosunmundolibre.blogspot.com.es/ blog magnifico sobre las realidades de la via, corrupcion, desigualdad... no somos mercancia en manos de politicos y banuqeros, queremos ser libress! http://queremosunmundolibre.blogspot.com.es/

    ResponElimina