divendres, 21 de setembre del 2012

Previsió dissabte 22 de setembre


Demà el dia començarà abundants arreu del territori, especialment a l'interior de Lleida i costa Daurada, i del Maresme cap al nord seran menys importants. També poden haver alguns bancs de boira o boirina poc importants a comarques interiors de Lleida, que marxarien ràpidament. A mesura que ens apropem al migdia els núvols desapareixeran, excepte a la costa Daurada, on continuaran tot el dia. Durant la tarda, allà on els núvols haguin desaparegut, tornaran a aparéixer, i en aquest cas al llarg de tot el litoral i prelitoral, més compactes a punts propers al delta de l'Ebre, on fins i tot poden caure algunes gotes. A la resta de l'interior els núvols seran poc importants. També poden créixer alguns cap al Pirineu, però poca cosa.

Les temperatures màximes pujaran arreu i amb molta sensació de xafogor sobretot a les hores centrals del dia. Les temperatures mínimes es mantindran estables.

El vent bufarà fluix i de l'est, cosa que vol dir que hi haurà molta humitat, per tant, xafogor.

A Vilamajor el dia començarà amb núvols, no gaire abundants, que a mesura que ens apropem al migdia desapareixeran, però per tornar a fer acte de presència durant tota la tarda, però que en cap cas hi haurà pluja. Les temperatures màximes poden pujar una mica més que avui, amb molta xafogor, i les mínimes molt similars. El vent serà fluix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada