dilluns, 17 de setembre de 2012

Previsió dimarts 18 de setembreDemà serà un dia de canvis, però al matí fins al migdia el temps continuarà com avui, amb molts núvols, menys abundants cap a Lleida. A partir de migdia es poden obrir algunes clarianes, sobretot cap a l'interior, però alhora que començaran a créixer nuvolades cap al Pirineu que seran els primers en rebre les tempestes. Durant la tarda s'esperen tempestes cap al Pirineu Oriental sobretot, Prepirineu, comarques del nord de Barcelona i de Girona (Osona, la Selva, Gironès, nord del Vallès Oriental, Berguedà i Ripollès). Les tempestes més fortes seran al vespre-nit cap a la Selva, Osona i Vallès Oriental sobretot, tot i que a d'altres comarques properes també en cauran, però les més intenses on he dit. Aquestes tempestes estaran carregades de llamps i tembé és molt probable que mentre descarregui fort hi hagi calamarsa o pedra. Poden haver-hi alguns aiguats. Al final del dia aquestes tempestes marxarien mar endins.

Les temperatures mínimes es mantindran similars a les d'avui, i les màximes poden baixar una mica. 

El vent serà fluix de component marítim, per tant, a la costa hi haurà forta xafogor. Al vespres entrarà forta la Tramuntana a l'Empordà.

A Vilamajor el dia començarà amb cel molt ennuvolat i temperatures similars a les d'avui. Al migdia pot obrir-se una mica el cel, però continuaran els núvols abundants. Avançada la tarda i al vespre-nit (a partir de les 19/20h aproximadament en endavant) s'espera que arribin tempestes amb forta intensitat, tot i que no a tot arreu plourà igual, ja que al tractar-se de tempestes, seran pluges irregulars. Aquestes tempestes aniran acompanyades de molts llamps i possiblement de calamarsa. El vent serè fluix, tot i que en moments de tempestes pot ser fort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada