diumenge, 16 de setembre del 2012

Previsió dilluns 17 de setembre


Per demà s'espera que comenci el dia amb núvols molt abundants sobretot al Litoral i Prelitoral de Tarragona i sud de Barcelona. A partir de migdia els núvols també començaran a guanyar extensió a les comarques de l'Empordà i la resta del litoral i prelitoral de Girona i nord de Barcelona. Aquests núvols es mantindran tota la tarda a totes les comaques litorals i prelitorals, fins i tot extenent-se una mica cap a punts de l'interior (Bages, Anoia, Segarra...). Independentment, a partir de migdia creixeran núvols cap a punts del Pirineu lleidatà (Vall d'Aran, Pallars Sobirà i Alta Ribagorça). No s'esperen precipitacions, tot i que localment pot caure alguna gota o feble ruixat a comarques litorals de Tarragona.

Les temperatures mínimes pujaran en general, excepte al Pirineu on es matindran similars, i les màximes poden baixar entre 1/2ºC, poca cosa. Continuarà fent calor i xafogor.

El vent serà fluix a tot arreu. A la costa el vent arribarà des del mar, amb molt recorregut marítim, fet que farà arribar molta humitat i formarà els núvols previstos per demà, i també és la causa de la xafogor que s'espera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada