diumenge, 20 de maig del 2012

Previsió diumenge 20 de maig



Per avui diumenge s'espera que a partir d'ara mateix les precipitacions es vagin desplaçant al nord-est. A mesura que ens apropem al migdia s'aniran obrint clarianes, excepte al Pirineu, Prepirineu i nord de la Depressió Central. A primera hora de la tarda el cel es tornarà a ennuvolar, sobretot a la meitat nord, que durant la tarda descarregaran de nou més ruixats i tempestes a qualsevol punt del territori, però els més intensos i més importants s'esperen a la zona del Montseny, plana de Vic, Garrotxa i Ripollès, que seran localment de forta intensitat i és probable que vagin acompanyades de calamarsa. Al final del dia, aquestes precipitacions desapareixeran.

Es podrà veure un altre cop neu per sobre dels 1600m al Pirineu de Lleida, i per sobre dels 1700-1800m al Pirineu de Girona.

Les temperatures baixaran, tant les mínimes com les màximes, sobretot a muntanya.

El vent serà de component sud i oest a tota la costa, excepte a la Costa Brava, que a partir del vespre començarà a entrar la tramuntana, amb força.

A Vilamajor. S'espera que a mesura que ens apropem al migdia es vagin obrint algunes clarianes. Durant la tarda es tornarà a ennuvolar. Aquests núvols descarregaran alguns ruixats i tempestes, que localment seran fortes i acompanyades de calamarsa. Al final del dia aquestes precipitacions desapareixeran. Les temperatures seran més baixes, tant les mínimes com les màximes. El vent serà feble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada