dimecres, 9 de maig del 2012

Previsió dijous 10 de maig



Per demà dijous és probable que a primera hora del matí hi hagin alguns bancs de boira a punts del Prelitoral, sobretot al Vallès Oriental i a La Selva, que un cop surti el Sol es dissiparan. També és probable que hi hagin boires a la costa, que només seran presents a primera línia de mar (fins a uns 50-100m com a molt). Aquestes boires marítimes seran més freqüents durant el matí, tot i que per la tarda també podran haver-hi. Independentment, creixeran nuvolades al Pirineu, tot i que no s'esperen precipitacions. A la resta el cel estarà serè, malgrat que per la tarda i el vespre arribaran alguns núvols alts que avançaran de Sud a Nord.

Les temperatures mínimes seran estables, igual que avui, tot i que a les comarques de Lleida pujaran. Les màximes tornaran a pujar arreu encara més! Farà calor d'estiu, excepte a la costa, on quedaran molt més frenades.

El vent serà de component Sud, en general d'intensitat feble. 

A Vilamajor. A primeres hores del matí és molt probable que tornin a haver boires com les que hi han hagut avui, ,que un cop comenci a escalfar el Sol es començaran a dissipar, i dexaran un cel serè. A diferència d'avui, demà ja no creixeran nuvolades a les muntanyes del Montseny, o com a molt alguna. A última hora de la tarda, i ja al vespre, arribaran bandes de núvols alts. No s'esperen precipitacions. Les temperatures mínimes seran molt similars a les d'avui, i les màximes encara pujaran més. El vent serà feble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada