dilluns, 7 de maig del 2012

Previsió dimarts 8 de maig


Per demà s'espera que durant la matinada els núvols augmentin d'Oest a Est, deixant un matí mig ennuvolat, amb molts núvols, i més clarianes com més a l'Est. Durant el matí els núvols es trencaran durant al matí. A mesura que ens apropem al migdia augmenta la possibilitat de que apareguin algunes boires o boirines a qualsevol punt de la costa, a causa del contrast tèrmic entre l'aigua del mar que encara està freda amb la temperatura més elevada de l'aire. A més, durant la tarda els núvols baixos augmentaran a tot arreu excepte el vessant Nord del Pirineu. Aquests núvols seran més espessos a les comarques de Lleida, on poden descarregar alguns plugims poc importants. Al final del dia la nuvolositat s'anirà restringint cada vegada més a la meitat Oest.

La cota de neu serà molt alta, al voltant dels 2900-3000m.

Les temperatures mínimes pujaran, igual que les màximes excepte a la costa, on la temperatura quedarà frenada per l'efecte regulador del mar fred.

El vent serà de garbí, més reforçat com més al Nord.

A Vilamajor. Durant la matinada augmentarà la nuvolositat, i a primera hora del matí el cel estarà variable, amb alternança de núvols i clarianes. A mesura que avanci el matí i fins a migdia, la nuvolositat anirà desapareixent, fins que a primera hora de la tarda augmentarà un altre cop, però sense deixar el cel molt ennuvolat, que serà més aviat variable, també alternan-se núvols i clarianes. No s'esperen precipitacions. Les temperatures mínimes pujaran, igual que les màximes, que es notarà la pujada. El vent serà feble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada