dimecres, 3 d’octubre del 2012

Previsió dijous 4 d'octubre


Per demà s'espera que el dia comenci amb cel serè a la majoria del territori, tot i que a llocs baixos de l'interior apareixeran algunes boires o boirines, que marxaran ràpidament. Independentment hi haurà alguns núvols a la costa de Tarragona. A mesura que s'apropi el migdia aquests núvols de la costa aniran desapareixent del tot, però a mesura que avanci la tarda (a partir de les 16/17h) tornaran a aparèixer més núvols per la costa Brava que aniran desplaçant-se cap al sud, fins al litoral i prelitoral de Barcelona. A part d'aquest núvols, hi haurà d'alts i prims que creuaran durant tot el dia el cel al Pirineu i Prepirineu, i al migdia poden arribar fins al prelitoral de Barcelona. No s'esperen pluges enlloc.

Les temperatures màximes pujaran una mica més que avui, amb ambient càlid a les hores centrals del dia. Les temperatures mínimes es mantindran similars.

El vent serà molt fluix de component sud en general.

A Vilamajor el dia començarà amb cel ras. Al migdia hi haurà alguns núvols alts i prims que creuaran el cel que marxaran rapid, sense cap més conseqüència. A partir de la tarda (18/19h) apareixeran altres núvols que taparan una mica el cel. En cap cas s'esperan pluja. Les temperatures màximes pujaran una mica més, amb ambient força càlid a les hores centrals del dia. Les temperatures mínimes seran similars. El vent serà molt fluix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada